Πολιτική

Σταύρο κράξε τους πολιτικούς που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό…

Να που συνέβη κι αυτό, παρότι δεν το πολυπίστευα. Θα συμφωνήσω για μία φορά με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Είναι ντροπή οι Ελληνες πολιτικοί να έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Και θα πρόσθετα ότι οφείλουν να κάνουν το πατριωτικό καθήκον πρώτοι να τα φέρουν στη χώρα για να δείξουν στους πολίτες την εμπιστοσύνη τους.

Και θα ρωτήσω τί λέει επ’ αυτού η κυρία Ξαφά, η οποία στο παρελθόν είχε υποστηρίξει πως έχει καθήκον απέναντι στο εαυτό της να τα βγάλει στο εξωτερικό για να προστατεύσει την περιουσία της;

Τί λένε οι βουλευτές και οι υπουργοί;, Τί λέει η Νάντια Βαλαβάνη;

Σταύρο πάρε πρωτοβουλία, κράξε ονομαστικά όσους έχουν καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία και άλλη κινητή περιουσία στο εξωτερικό. Με ονόματα όμως. Ονόματα και επίθετα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 102
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53