Πολιτική

Σταύρος Παπασταύρου: Χρειάστηκαν 6 δύσκολα χρόνια και δικαιώθηκα – Περιμένω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Προσερχόμενος σήμερα στον Άρειο Πάγο, ο Σταύρος Παπασταύρου προέβη σε δηλώσεις μετά το απαλλακτικό για εκείνον βούλευμα, με το οποίο κατέρρευσε αμετάκλητα η σε βάρος του σκευωρία, όπως είπε.

Ειδικότερα, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε: «Mε το απαλλακτικό βούλευμα 2723/2020, το οποίο κατέστη αμετάκλητο, κατέρρευσε οριστικά η σκευωρία σε βάρος μου. Στοχοποιήθηκα βάναυσα, αδίστακτα, λόγω της πολιτικής μου δράσης με τη Νέα Δημοκρατία και της συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο ορισμός της πολιτικής δίωξης. Η Δικαιοσύνη όμως μίλησε παρά την προσπάθεια χειραγώγησής της. Χρειάστηκαν έξι δύσκολα χρόνια για να δικαιωθώ. Και δικαιώθηκα. Πλήρως, με σειρά αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων για όλα όσα με κατηγορούσαν.

Οι κατήγοροί μου, ο ΣΥΡΙΖΑ, είχαν δηλώσει στη Βουλή ότι θα ζητούσαν συγνώμη σε περίπτωση αθώωσής μου. Την περιμένω όχι ως προσωπική δικαίωση αλλά ως πρώτο βήμα προκειμένου κανείς αθώος να μην υποστεί όλα όσα έγιναν σε βάρος μου. Είναι θέμα Δημοκρατίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 4
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 21