Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης για τις αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Έφυγε το 1%, περισσότερες οι εγγραφές

Με ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, μόνο το 1,03 των μελών έχει αποχωρήσει, ενό υπάρχουν και πολλές εγγραφές. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να διαψεύσει τα περί «κύματος αποχωρήσεων», κατηγορώντας τα ΜΜΕ για μαζική προπαγάνδα.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο. Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος.

Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές. Γίνετε κομμάτι της Σύγχρονης Αριστεράς, γραφτείτε στο isyriza.gr. Πάμε μπροστά!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Η επίδρασή του θα διαρκέσει πολύ πέρα από τη λήξη του – Έρχονται νέα μέτρα για το Στεγαστικό
«Η διαβούλευση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ. Όπως συμβαίνει πλέον σε όλη την Ευρώπη, ο ρόλος του ταχυδρόμου ενισχύεται ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα»
Κυριάκος Πιερρακάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Κάγια Κάλας στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ΕΕ επιδιώκει να ενισχύσει τον στρατηγικό της ρόλο απέναντι στις περιφερειακές κρίσεις
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κατάσταση στη Γάζα, τη σταθερότητα στη Μεσόγειο και το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κάγια Κάλλας