Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου

«Θέλω να απαντάω σε εσάς. Αδιαμεσολάβητα» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος στον κόσμο, στο νέο βιντεάκι που ανέβασε στα Social Media.

Και ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγεί στο βίντεο: «Τα ΜΜΕ έχουν δικές τους οφειλές, τη δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου. Γι’ αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας».

Απαντώντας σε σχόλιο, ότι ο ίδιος κάνει «για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ», ο Στέφανος Κασσελάκης είπε:
«Σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα… Το ξεκαθαρίζω: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι για να πάρω «έτοιμο μαγαζί». Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα για τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για τον ΦΠΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τον ενημερώσουμε, η οδηγία αυτή - 2022/542, - καλεί τη χώρα μας να εφαρμόσει μειωμένους - ή ακόμη και μηδενικούς - συντελεστές ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και φάρμακα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος 2
ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα
«Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Έννοιες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από το σύστημα Μητσοτάκη»
Σημαία του ΠΑΣΟΚ