Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Η υποδοχή super star στη Νέα Σμύρνη και το απρόοπτο με την Ελένη Λουκά

Υποδοχή… super star, επεφύλασσαν στη Νέα Σμύρνη, στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, πήγε στο εκλογικό κέντρο του Γαλαξία για να ψηφίσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα…

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που τον περίμεναν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με τον ίδιο να χαιρετά χαμογελαστός, να ανταλλάζει χειραψίες και να βγάζει selfies.

kasselakis neaSmyrni kasselakis neaSmyrni

Αφού ψήφισε και έκανε δηλώσεις τους δημοσιογράφους, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνομίλησε, μεταξύ άλλων και με μία ηλικιωμένη, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της που τον γνώρισε. 

kasselakis ilikiomeni kasselakis ilikiomeni

Το… απρόοπτο με την Ελένη Λουκά

Τα… απρόοπτα δεν έλειψαν κατά την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Σμύρνη, καθώς του επιτέθηκε φραστικά η Ελένη Λουκά. Φορώντας μάσκα και γάντια, φώναζε “Ντροπή σου, ντροπή σου! Είσαι του σατανά!”, με εκείνον να της απαντά ψύχραιμα “Σέβομαι την άποψη σου”.

Ένταση για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε και με ανθρώπους που είχαν στήσει περίπτερα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ήταν δυσαρεστημένοι για την πολυκοσμία και τον συνωστισμό στο σημείο. Ωστόσο, τα πνεύματα ηρέμησαν και ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 45
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 12