Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης και Δημήτρης Παπανώτας σε μεζεδοπωλείο στη Λούτσα: Η νέα αρχή στη σχέση τους

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Δημήτρης Παπανώτας φαίνεται πως άφησαν πίσω τους τα παλιά και έβαλαν καινούριες βάσεις στη σχέση τους μετά την κόντρα τους που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των Ευρωεκλογών 2024.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας συναντήθηκαν τις προηγούμενες μέρες σε μεζεδοπωλείο στη Λούτσα όπου είχαν μία συζήτηση σε φιλικό και χαλαρό κλίμα.

Ο «πάγος» ανάμεσά τους φαίνεται πως έσπασε την Παρασκευή το πρωί (12.07.2024), όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία για πρώτη φορά στους διαδρόμους του Talk Radio.

«Είχαμε μια συνάντηση, είχαμε μια πρώτη επαφή επιτέλους μετά τα όσα έχουν γίνει εις βάρος μου. Θα έχουμε μια δεύτερη επαφή μέσα στις επόμενες ημέρες για να τα πούμε αναλυτικά», δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά το πρώτο τετ α τετ του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στο Tlife.gr.

Η κόντρα των δύο ανδρών, άρχισε τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας μιας δήλωσης που είχε κάνει.

«Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα μια γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της», ήταν η δήλωση του τότε υποψηφίου ευρωβουλευτή που προκάλεσε την οργή του Στέφανου Κασσελάκη.

Από εκείνη τη στιγμή ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε πολλές φορές τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση ο Στέφανος Κασσελάκης, εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

Οι δύο άνδρες μετά τη συνάντησή τους, έβαλαν τέλος στην κόντρα τους και συμφιλιώθηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
3
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26