Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Πληροφορίες πως μπαίνει φαντάρος τον Μάρτιο στον Αυλώνα

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τη στρατιωτική του θητεία, ωστόσο υπάρχουν σενάρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη «Βηματοδότης» στο tovima.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, στα Τεθωρακισμένα, για να υπηρετήσει για 20 μέρες, και το υπόλοιπο της θητείας θα το εξαγοράσει.

Θα παρουσιαστεί με την ΕΣΣΟ του Μαρτίου. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» που επικαλείται αρμόδια πηγή, ο κ. Κασσελάκης στο διάστημα της ολιγοήμερης θητείας του δεν θα δικαιούται άδεια, αλλά μόνο 1-2 επισκέψεις. 

Οι Έλληνες του εξωτερικού δικαιούνται 3 να κάνουν 3 μήνες θητεία, επομένως εάν κάνει 20 μέρες «μέσα», θα έχει να εξαγοράσει άλλους 2 μήνες. Επίσης δεν είναι γνωστό εάν θα υπάρξει κάποιο «παραθυράκι» ώστε να πάρει άδεια μέσα σε αυτές τις 20 μέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει άμεσα την επιθετικότητά της
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας καταδίκασε έντονα την παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τρία ρωσικά μαχητικά, τονίζοντας ότι «η τρίτη φορά είναι μοτίβο» και όχι σύμπτωση
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ 2