Πολιτική

Στη ΓΑΔΑ σήμερα ο Α. Τσίπρας

Μετά το Πεντάγωνο ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στις 11 το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

και θα συναντηθεί με την ηγεσία της Αστυνομίας. Η κίνηση αυτή κρίνεται σημαντική, καθώς η Κουμουνδούρου πολλές φορές στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για αστυνομικές αυθαιρεσίες σε
βάρος διαδηλωτών.
Ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνει στην ΓΑΔΑ μόλις τρεις μέρες μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να αναδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε όλους τους τομείς για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συζητήσει το θέμα της εγκληματικότητας που αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς αλλά και τα ζητήματα ασύλου και μετανάστευσης. «Όλοι οι παράνομοι μετανάστες δεν είναι εγκληματίες όπως και όλοι οι εγκληματίες δεν είναι παράνομοι μετανάστες» είπε σε κυριακάτικη συνέντευξη του ο Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς τους τομείς, που συγκεντρώνει τα πυρά της ΝΔ.
Επίσης, θα ζητήσει να ενημερωθεί και για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο συγκέντρωσης των παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τις παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τι όφελος προκύπτει για βενζίνη και diesel και γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τη δίκη των Τεμπών: «Υπήρξε προσπάθεια να δυναμιτιστεί η διαδικασία»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της και παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για τον σιδηρόδρομο, με αιχμή «νέα τρένα, νέα υποδομή, νέους σταθμούς»
Δίκη για τα Τέμπη