Πολιτική

Στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς

Ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει αυτήν την ώρα στην Καλαμάτα, ενώ από χθες το βράδυ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, τους αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλιφέρη, Περικλή Μαντά και τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία που πλήττει την πόλη.

Επιπλέον, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη να παρέμβει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο κ. Κεφαλογιάννης κατέθεσε ήδη ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την οποία ζητεί να ενημερωθεί για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την άμεση στήριξη των πληγέντων, μέσω της παροχής κονδυλίων αποζημίωσης των ζημιών που υπέστησαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφοι και ιδιώτες.

Επιπλέον, ο κ. Κεφαλογιάννης ρωτά την Επιτροπή για τις δυνατότητες χρηματοδότησης της κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας αποτρέποντας μελλοντικές καταστροφές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστασία Γιάμαλη σε Άδωνι Γεωργιάδη για το βίντεο με τον γιατρό του Γενικού Κρατικού: Ακόμα το περιμένω, θα απαντήσετε στο ρεπορτάζ μας;
«Μα δεν ήταν καν μπροστά εκεί στον Δημήτρη Ζιαζιά τον γιατρό, αλλά ως μετρ των εντυπώσεων ο υπουργός προσπαθεί να τη γυρίσει την μπιφτέκα που λένε και στο χωριό μου», λέει η δημοσιογράφος
Αναστασία Γιάμαλη και Άδωνις Γεωργιάδης
20
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ενισχύει την ενεργειακή αυτονομία της – Σύντομα τα μέτρα για τα social media των ανηλίκων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις φωτογραφίες από τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής λέγοντας πως αποτελεί υλικό εθνικής μνήμης και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε
Κυριάκος Μητσοτάκης 12