Πολιτική

Στην Ουκρανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Στην Ουκρανία βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε για λίγες ώρες σήμερα στην Ουκρανία και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από την κυβέρνηση θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό. Αργότερα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Βουκουρέστι για το συνέδριο του ΕΛΚ.  

Η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ουκρανία γίνεται σε μια στιγμή που ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι καλεί την διεθνή κοινότητα να μην εγκαταλείψει τη χώρα του και να την ενισχύσει όσο γίνεται προκειμένου να μην επιτραπεί η προέλαση του Βλάντιμιρ Πούτιν. 

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε επισκεφθεί τον περασμένο Αύγουστο την Αθήνα ενώ ποτέ κατά την διάρκεια των δυο αυτών χρόνων του πολέμου η Ελλάδα δεν έχει σταματήσει να τάσσεται κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 22
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 18