Πολιτική

Στις «κόκκινες» Λάρισα και Θεσσαλονίκη ο Θάνος Πλεύρης

Σε δυο από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές της χώρας, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα θα βρεθεί σήμερα (05.11.2021) ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Πρώτος σταθμός της μίνι περιοδείας του Θάνου Πλεύρη είναι η Λάρισα, όπου θα συναντήσει με τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Φώτη Σερέτη και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συσκέψεις με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη, αντίστοιχα, καθώς και με διοικητές νοσοκομείων.

Ο Θάνος Πλεύρης θα μιλήωσει και στο 6ο Thessaloniki Summit που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ