Πολιτική

Στο πλευρό του Κατσανιώτη ο Δήμητρης Αβραμόπουλος

Έναν...ισχυρό σύμμαχο είχε τα τελευταία 24ωρα της προεκλογικής του εκστρατείας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Ανδρέα Κατσανιώτη – ο Υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε χθεσινοβράδινη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηλείας.

“Ο Ανδρέας Κατσανιώτης είναι ήδη το Νέο απέναντι στο Παλιό. Είναι ο Νέος Περιφερειάρχης.” επεσήμανε ο Υπουργός Αμύνης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, που ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηλείας, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, παρουσία μεταξύ άλλων βουλευτών του Νομού καθώς και πλήθος στελεχών και πολιτών της Ηλείας.


Αναφερόμενος στον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών ο κύριος Αβραμόπουλος σημείωσε πως ο κύριος Κατσανιώτης “έχει καταθέσει ένα πρόγραμμα με όραμα για πρώτη φορά άκρως ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, αλλά έχει αποδείξει πως μπορεί με σύνεση και διαφάνεια να παράξει έργο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη δημοσκόπηση GPO – Newsit – ΣΥΡΙΖΑ 23,2% – ΝΔ 22,2% – Τρίτη η Χρυσή Αυγή με 8,5% – Στα ίδια ΕΛΙΑ και Ποτάμι με 7% – Χαμηλά η ΔΗΜΑΡ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σόιμπλε κάνει προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης

Εκλογές 2014: Δημοσκοπήσεις για όλα τα γούστα! Τι δείχνουν το τελευταίο 24ωρο

“Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, ο Σαμαράς θα κάνει εκλογές”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
10
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 18