Πολιτική

Η «συγγνώμη» της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για την απίστευτη ατάκα της

Μέσω του Facebook ζήτησε "συγγνώμη" η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την περιβόητη ατάκα της στο πρωινό του Antenna. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την πολιτική του Μάρτιν Σουλτς και το κακό εκλογικό αποτέλεσμα του SPD, κι ενώ μιλούσε η Εύη Καρακώστα από τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Αυτή ήταν η πλατφόρμα του Σουλτς που τον ήπιε τελείως»!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (25.09.2017) η ίδια έγραψε στην σελίδα της στο facebook: “Ατυχής η έκφραση.
Ανθρώπινα, συγγνώμη”.

Νωρίτερα, πάντως αφού είπε την ατάκα δεν έγινε κάποιο σχόλιο στην εκπομπή. Ο Γιώργος Παπαδάκης προσπέρασε διακριτικά αυτό που μόλις είχε ακουστεί. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος, όμως, αλλά και η ίδια η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου χαμογέλασαν πονηρά-ενοχικά (δείτε περισσότερα εδώ).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Στουρνάρας για πρόωρες εκλογές: «Θα ήταν ένα τεράστιο λάθος εν μέσω πολέμου»
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας τονίζει ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο άυλο κεφάλαιο της χώρας, ενώ προειδοποιεί για τις επιπτώσεις της διεθνούς αστάθειας στην οικονομία
Γιάννης Στουρνάρας