Site icon NewsIT
18:12 | 19.09.14

Συγχαρητήρια Αθανασίου στους κρατούμενους που πέρασαν σε ΑΕΙ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου συνεχάρη τους τέσσερις κρατούμενους του ειδικού καταστήματος κράτησης νέων Αυλώνα για τη σημαντικότατη επιτυχία τους να εισαχθούν σε Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κατά τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακόμη, ο κ. Αθανασίου χορήγησε συμβολικά, ως χρηματικό έπαθλο το ποσό των 500 ευρώ σε κάθε επιτυχόντα, διαβεβαιώνοντας παράλληλα για τη συνεχή στήριξή τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Όπως τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, «η προσπάθειά τους αποτελεί εκτός από μια δική τους προσωπική επιτυχία ένα πολύ καλό παράδειγμα, για το πώς η ανθρώπινη θέληση ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, μπορεί να οδηγήσει σε θετικές δράσεις στη ζωή και στην κοινωνία».

Τέτοιου είδους δράσεις, συνέχισε ο κ. Αθανασίου, «πρέπει να επιβραβεύονται από την Πολιτεία και να αποτελούν μέρος της πολιτικής του σωφρονιστικού συστήματος για την επανένταξη των παραβατών στην κοινωνία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χ. Αθανασίου: Γιατί έστειλα επιστολή στη Λαγκάρντ μετά τις καταγγελίες ότι απειλούσαν τη ζωή της

Επιστολή Αθανασίου σε Λαγκάρντ: Πείτε μας ποιοί σας απείλησαν όταν μιλήσατε για φοροδιαφυγή στην Ελλάδα

Σε επόμενο νομοσχέδιο το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια

Βελτιωμένο αντιρατσιστικό κατέθεσε στη Βουλή ο Χ. Αθανασίου

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version