Πολιτική

Συνάντηση με τον υπ. Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά θα εχει σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη

Η συνάντηση προκειται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της πρότασης που έγινε στην πρώην υπουργό απο τον ΟΑΣΕ για να συμμετέχει στο 15μελες Συμβούλιο που δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση της κρίσης ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία.

Η κυρία Μπακογιάννη θα ενημερώσει τον υπουργό Εξωτερικών για την πρόταση που της έγινε και την οποία εχει αποδεχθεί καθώς την ερχόμενη Παρασκευή θα ταξιδέψει στο Μόναχο οπου θα πραγματοποιηθεί η συνδιάσκεψη Του Οργανισμού.

Πρόκειται για την πρώτη επιςημη συνάντηση μεταξύ ενός κυβερνητικού στελέχους και ενός στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενω ειναι γνωστό οτι η κα Μπακογιάννη υπηρετεί εδώ και πολλα χρόνια το δόγμα της συναίνεσης με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ