Πολιτική

Συνεδριάζουν οι ΑΝΕΛ – Δεν ψηφίζει τα μέτρα η Ξουλίδου

Συνεδριάζει η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ στον απόηχο της δήλωσης Καμμένου ότι στηρίζει την κυβέρνηση αλλά δεν ψηφίζει τα μέτρα.

Η βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου, φτάνοντας για την συνεδρίαση είπε:

«Οι βουλευτές βούλονται, δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας, μπορούν να περάσουν από τα άλλα κόμματα τα μέτρα, όμως η κυβέρνηση δεν πέφτει».

Είπε ακόμα ότι: «το “όχι” που υποστήριζα την πρώτη φορά ισχύει και σήμερα. Αυτά που έρχονται τώρα είναι πολύ παραπάνω από αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις “κόκκινες” γραμμές που τουλάχιστον και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχαν συμφωνήσει και οι άλλοι αρχηγοί των κομμάτων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Πιερρακάκη και του ευχήθηκε να αποτύχει στο έργο του στο Eurogroup
«Από την ΠΑΣΠ της ΑΣΟΕ ,στην αυλή του Σημίτη, μετά στο γραφείο του Παπανδρέου και ύστερα στην άυλη του Βενιζέλου κλείνοντας τον πασοκικό του κύκλο ανέλιξης», γράφει μεταξύ άλλων
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Πιερρακάκη και του ευχήθηκε να αποτύχει στο έργο του στο Eurogroup 21
Παύλος Μαρινάκης: «Η Ελλάδα του φραπέ ανήκει στο παρελθόν» – «Ο κ. Ανδρουλάκης πήγε να παίξει το παιχνίδι της κουμπαριάς»
«Τουλάχιστον ας πάρει το μάθημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη σημερινή ημέρα, ότι πολιτική με οικογενειακή ή ευθύνη της κουμπαριάς δεν γίνεται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης