Πολιτική

Συνέδριο ΝΔ: Πρεμιέρα σήμερα με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με σύνθημα “Δίπλα σε κάθε Πολίτη” ξεκινά σήμερα το απόγευμα στις 19:00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή, το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo.

Απόψε είναι η εναρκτήρια ομιλία του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 19:45, ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου. Επίσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Αύριο, δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννη Μπούγας, ο γραμματέας Οργανωτικού και αν. γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Στέλιος Κονταδάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης, η Έλενα Σώκου, εκπρόσωπος Τύπου για τα Περιφερειακά ΜΜΕ και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Επίσης θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.

Την δεύτερη μέρα των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις των συνέδρων σε έξι θεματικές ενότητες:

– «Ασφάλεια για όλους».

– «Προστασία του Περιβάλλοντος και αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης».

– «Καθημερινότητα: Κράτος φιλικό για τους πολίτες & Δίκαιη ανάπτυξη».

– «Ενδυνάμωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας».

– «Νέα Δημοκρατία: Τολμά να εξελίσσεται μένοντας σταθερή στις αξίες της».

– «Πολιτικές για τους νέους». Κατά τη διάρκεια της θεματικής «Πολιτικές για τους νέους», οι νεότεροι βουλευτές του κόμματος θα παρουσιάσουν μια δέσμη προτάσεων που αφορούν στη νέα γενιά.

Την Κυριακή, τελευταία μέρα του Συνεδρίου, θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα κλείσει με ομιλία του την Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 12:30.

Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές των συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή από τις 15:00 – 18:30, η υποβολή υποψηφιοτήτων για την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από τις 14:00-18:00 και η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από τις 13:00 έως τις 16:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εσωκομματικά μηνύματα Ανδρουλάκη: Πρέπει ο καθένας μας να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση - Δεν υπάρχει σενάριο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
«57 άνθρωποι χάθηκαν, 57 οικογένειες θρήνησαν και θρηνούν. Πρέπει να έχουμε σεβασμό γιατί οι άνθρωποι αυτοί περνάνε μια μεγάλη περιπέτεια στη ζωή τους» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή
10
Το ΠΑΣΟΚ ζητά τον Γιώργο Μυλωνάκη να καταθέσει στην επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ – Απορρίφθηκε το αίτημα
«Έχουν προκύψει νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή του στην υπόθεση του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ» αναφέρουν στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Ο Γιώργος Μυλωνάκης
Γιώργος Φλωρίδης: Σύντομα η εισαγγελική απόφαση για την εκταφή της σορού του γιου του Πάνου Ρούτσι
«Με βάση και αυτό το νομικό περιθώριο που περιγράφει ο εισαγγελέας του ΑΠ, η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι να γίνει η εκταφή έστω και με έμμεσο τρόπο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι το παιδί του»
Ο Πάνος Ρούτσι 24