Πολιτική

Σύνοδος Κορυφής: Τώρα βλέπει Ολάντ και αμέσως μετά Μέρκελ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντάται στις Βρυξέλλες, λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών της συνόδου κορυφής της ΕΕ, με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μερκελ.

Οι συναντήσεις γίνονται στην έδρα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. Αυτή την ώρα βλέπει τον Φρανσουά Ολάντ, ενώ με την Γερμανίδα καγκελάριο η συνάντηση θα αρχίσει αμέσως μετά.

Η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα ξεκινήσει στις 11.00. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου ο ‘Ελληνας πρωθυπουργός ενδέχεται να έχει και άλλες συναντήσεις με Ευρωπαίους ιθύνοντες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως – Δημήτρης Κουτσούμπας: Κόντρα στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο – «Πώς σας την έφεραν έτσι οι συνεργάτες σας» – «Έχετε απύθμενο θράσος»
Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, μεταξύ της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως και του γενικού...
Η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή
6
Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου η τροπολογία για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Παύλος Μαρινάκης: «Θα είναι μόνο για την τιμή των νεκρών»
Θα απομακρυνθούν αντικείμενα γύρω από το χώρο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη αλλά τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών αποφασίστηκε να μη σβηστούν
Το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη 6