Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Έφυγαν για Σπέτσες οι βουλευτές – «Έχουμε να πούμε πολλά»

Ένας ένας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Πειραιά ώστε να επιβιβαστούν στο πλοίο για τις Σπέτσες, όπου θα πραγματοποιηθεί η τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Σημειώνεται πως απόντες θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας που εκ της θέσεως του δεν επρόκειτο να μετάσχει στην συνεδρίαση και η Έλενα Ακρίτα η οποία δήλωσε εξ αρχής ότι ενοχλήθηκε από το ύφος του email που έστειλε στους βουλευτές η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη για να τους καλέσει στις Σπέτσες.

Στον Πειραιά έφτασαν οι βουλευτές Δώρα Αυγέρη, ο Χρήστος Γιαννούλης, ο Πέτρος Παππάς, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Χάρης Μαμουλάκης, η Κυριακή Μάλαμα κ.α.

Πολλοί είναι και οι βουλευτές που θα πάνε οδικώς μέχρι την Κόστα στο Κρανίδι και από εκεί θα πάρουν το πλοίο της γραμμής για Σπέτσες.

Περιμένω ότι θα γίνει ουσιαστική δουλειά, είπε ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης περιμένοντας να επιβιβαστεί.

Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά, όπου βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναχωρούν για τις Σπέτσες, όπου πρόκειται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

 

O Πέτρος Παππάς τόνισε «μας περιμένει αρκετή δουλειά. Σκοπός να αυξήσουμε τα ποσοστά μας. Έχουμε να πούμε πολλά».

Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά, όπου βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναχωρούν για τις Σπέτσες, όπου πρόκειται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά, όπου βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναχωρούν για τις Σπέτσες, όπου πρόκειται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27