Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: “Το μόνο που απομένει στον Μητσοτάκη είναι να τον καθαιρέσει”

«Το νέο κρεσέντο χυδαιολογίας και συκοφαντίας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ προδίδει τον πανικό του» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να είναι σίγουρος» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, «ότι τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι, οι αρμόδιες Αρχές θα διαλευκάνουν την υπόθεση και οι ένοχοι θα τιμωρηθούν».

«Το μόνο που απομένει στον κ. Μητσοτάκη είναι να τον καθαιρέσει. Εκτός βέβαια αν θέλει να του παραδώσει την προεδρία της ΝΔ» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, καταφέρθηκε κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, κατηγορώντας τον για στοχευμένη τοποθέτηση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημοσίας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου, για την  οποία είπε ότι είναι «κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ», απειλώντας την ότι «θα λογοδοτήσει για τις πράξεις της».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Οι δύο κυβερνήσεις είναι απολύτως προσηλωμένες στην υλοποίηση του έργου
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκαν στο περιθώριο της...
Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Οι δύο κυβερνήσεις είναι απολύτως προσηλωμένες στην υλοποίηση του έργου 1