Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κ. Διαμαντή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για όσα αστήριχτα και συκοφαντικά ισχυρίστηκε»

«Η κ. Διαμαντή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για όσα αστήριχτα και συκοφαντικά ισχυρίστηκε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του και επιτίθεται στη ΝΔ για «άμεση υιοθέτηση της συκοφαντίας».

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει απογειώσει τη διαφθορά σε επίπεδα ρεκόρ, με ένα καινούργιο σκάνδαλο να ξεσπά κάθε μέρα. Είναι αναμενόμενο να ψάχνει εναγωνίως να στήσει κάποιο αφήγημα που να μπορεί να δικαιολογήσει τη τελευταία της γραμμή άμυνας: Όχι ότι η ΝΔ δεν είναι διεφθαρμένη αλλά ότι όλοι το ίδιο είναι». Σχολιάζει ότι «αυτό που δεν είναι αναμενόμενο είναι ότι έχουν μπερδέψει τα παραμύθια τους» και αναφέρει πιο συγκεκριμένα: «Μέχρι χθες μας έλεγαν ότι ο Καλογρίτσας ήταν ένας άφραγκος επιχειρηματίας που ο Νίκος Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ του έψαχναν χρήματα για να διεκδικήσει τηλεοπτικό σταθμό. Σήμερα αιφνιδίως μας λένε ότι ήταν ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας που χρηματοδοτούσε τον ΣΥΡΙΖΑ».

 «Ας αποφασίσουν ποιο είναι το σωστό αφήγημα στο στημένο παραμύθι τους», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας παράλληλα ότι «μέχρι τότε η κ. Διαμαντή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για όσα αστήριχτα και συκοφαντικά ισχυρίστηκε».

Στο τέλος στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως ανέμενε «την άμεση υιοθέτηση της συκοφαντίας από τη ΝΔ», «άλλωστε ο κ. Λοβέρδος που την εκμαίευσε είναι ως γνωστόν, όπως και η κ. Καϊλή, πιο κοντά στη ΝΔ παρά στο κόμμα του». «Την άθλια ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν αναμέναμε. Λίγη αιδώς δεν θα έβλαπτε…», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα