Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης, αλλάζει προγραμματικές θέσεις ανά τηλεοπτική εμφάνιση»

Σφοδρή επίθεση εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του μετά την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης, 19.06.2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μια ανακοίνωση… φαρμάκι, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης, 19.06.2019, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αναλυτικά αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Την Πρωτομαγιά, δήλωνε, σε συνέντευξή του στον Antenna, ότι “δεν υπάρχει δυνατότητα για 13η σύνταξη”. Στις 19 Μαΐου δήλωνε, σε συνέντευξή του στον Star, ότι “είναι άδικο και ανέντιμο, απέναντι στους συνταξιούχους να τους φέρεται κανείς με αυτόν τον τρόπο”.

[read4more]

Σήμερα, από το ίδιο κανάλι, ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι, τελικά, αν γίνει πρωθυπουργός, θα συνεχίσει να δίνει αυτό που χαρακτήριζε ως “απόπειρα εξαγοράς”.

Ταυτόχρονα, ξαναμίλησε για κατάργηση του υπερμειωμένου συντελεστή ΦΠΑ του 6%, δηλαδή για αύξηση σε ΦΠΑ στα φάρμακα και την ενέργεια, που είχε αποσύρει από το πρόγραμμά του, αλλά, αυτή τη φορά, “από το δεύτερο μισό της τετραετίας’», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Και καταλήγει:«Είναι προφανές γιατί κρύβεται, και δεν θέλει ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο άνθρωπος που αλλάζει προγραμματικές θέσεις ανά τηλεοπτική εμφάνιση, πώς να συζητήσει σε προγραμματικό επίπεδο;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4