Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Παππάς, Φάμελλος, Φαραντούρης, Γιαννούλης, Νοτοπούλου με «αέρα» Θεσσαλονίκης στον δρόμο για τις κάλπες

«Παρέλαση» υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Φαραντούρης, παρέα με τον Νίκο Παππά, κάθισαν μαζί στο ίδιο τραπέζι σε στέκι της συμπρωτεύουσας.

Με το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει πολωμένο, η Θεσσαλονίκη «ένωσε» την 28η Οκτωβρίου τους υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο και Νίκο Φαραντούρη, που παρέστησαν στους εορτασμούς της εθνικής επετείου στην πόλη της Βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν από κοινού, παρουσία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκου Παππά, και των βουλευτών Χρήστου Γιαννούλη και Κατερίνας Νοτοπούλου να πίνουν τον καφέ τους χαλαροί και ευδιάθετοι.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη στρατιωτική παρέλαση, ενώ στην εξέδρα των επισήμων βρισκόταν και ο Νίκος Φαραντούρης ως ευρωβουλευτής.

Ο Σωκράτης Φάμελλος ήταν στον Λαγκαδά για να παρακολουθήσει την παρέλαση και να καταθέσει στεφάνι και λίγο αργότερα μετέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας την πεντάδα και στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης.

SYRIZA IPOPSIFIOI KALAS

Την ίδια ώρα οι Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης επέλεξαν να μεταβούν σε Αλεξανδρούπολη και Δίστομο αντίστοιχα για να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Με την «εποποιία του 1940 πάντα να συγκινεί και να εμπνέει», πορεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ενόψει της εσωκομματικής μάχης που θα κορυφωθεί με τις εκλογές σε περίπου έναν μήνα από σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης σε Βελόπουλο για την μετατροπή σε μουσείο του κτήματος Σημίτη: Είναι τόσο αλήθεια όσο οι 25 τόνοι ξυλολίου
«Δεν καταλαβαίνω γιατί τα χρήματα του ελληνικού λαού πρέπει να σπαταληθούν για να αγοραστεί το σπίτι του Σημίτη, του αρχιερέα της διαπλοκής», είπε ο κ. Βελόπουλος
Γιώργος Φλωρίδης 8
Κωστής Χατζηδάκης: Οι τράπεζες ξεπέρασαν τα όρια, πήγαν γυρεύοντας
«Δεν είμαστε λαϊκιστές να θεωρούμε ότι υπεύθυνες για όλα τα δεινά είναι οι τράπεζες, αλλά από την άλλη πλευρά πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχουν κάποια όρια και ότι δεν μπορεί να βγάζουν "από τη μύγα ξύγκι"»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 1
Απομακρύνεται το σενάριο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να αλληλοψηφίσουν τις προτάσεις τους για προανακριτική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Τα στελέχη της Κουμουνδούρου εμφανίζονται ιδιαίτερα αρνητικά σε αυτό το σενάριο, καθώς θεωρούν ότι η δική τους πρόταση είναι πιο συγκεκριμένη και ζητά να ελεγχθούν Βορίδης και Αυγενάκης
Ο Σωκράτης Φάμελλος