Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τρίτη το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Στέφανο Κασσελάκη

Την Τρίτη (18/06/2024) στις 10.30 το πρωί θα συνεδριάσει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ το Εκτελεστικό Γραφείο και θα προεδρεύσει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 τόνισε μεταξύ άλλων πως θα είναι παρών σε όλα τα ενδεχόμενα για την κεντροαριστερά, ακόμη και αν βρεθεί απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Τους επόμενους μήνες θα φτιάξω μία σκιώδη κυβέρνηση για να ξέρει ο ελληνικός λαός ακριβώς ποιοι θα είναι γύρω μου όταν θα κληθούμε να κυβερνήσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Ακόμη όπως τόνισε «δεν πιστεύω σε συμφωνίες κορυφής. Πιστεύω στη λαϊκή νομιμοποίηση. Αυτό ήταν και το κύριο καύσιμο που είχα τους τελευταίους μήνες για να αντέξω την εσωκομματική αμφισβήτηση που δέχτηκα.

Η νομιμοποίηση από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και εάν θελήσει η κοινωνία να υπάρξει ένα νέο εναλλακτικό κυβερνών σχήμα στη χώρα μας μέσω της συναίρεσης κομμάτων, προφανώς και θα θέσω υποψηφιότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1