Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Χρυσοί μισθοί – πρόκληση στα γαλάζια golden boys στην ΕΡΤ, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται»

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τους μισθούς στελεχών ΕΡΤ.

Για «χρυσούς μισθούς – πρόσκληση στα golden boys της ΕΡΤ την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται», μίλησαν σε ανακοίνωσή τους οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μάριος Κάτσης και Ενημέρωσης Αναστασία Γκαρά.

«Τη στιγμή που η ακρίβεια χτυπάει καθημερινά ρεκόρ, 3 στα 4 νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και 700.000 σπίτια κινδυνεύουν να καταλήξουν στα χέρια των «Πάτσηδων», η Κυβέρνηση εξασφαλίζει «χρυσούς» μισθούς άνω του μισού εκατομμύριου ευρώ ετησίως για φίλους και ημετέρους στην ΕΡΤ», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

«Οι αυξήσεις στους μισθούς του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κατά 79% και 55% αντίστοιχα, είναι εξοργιστικές. Αποτελούν ξεκάθαρη κοροϊδία σε εργαζόμενους και συνταξιούχους οι οποίοι δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ αυξήσεων από την κυβέρνηση ενώ έχουν δει και την αγοραστική τους δύναμη να μειώνεται δραματικά λόγω του πληθωρισμού και της ακρίβειας. Αποτελούν εμπαιγμό της διοίκησης της ΕΡΤ και προς τους εργαζόμενους του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα οι οποίοι έλαβαν κουπόνια σίτισης αντί για αυξήσεις στους μισθούς τους», τόνισαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνοντας υποστηρίζουν ότι «η ΕΡΤ δεν χρειάζεται άλλα «γαλάζια» golden boys με παχυλούς μισθούς, οι πολίτες χρειάζονται μια νέα ΕΡΤ, με σεβασμό στον κόπο των εργαζόμενων της και στα χρήματα των πολιτών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331