Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Υπό παραίτηση ο Γιώργος Καραμέρος από εκπρόσωπος τύπου

Ο Γρηγόρης Θεοδωράκης αναμένεται να αναλάβει νέος εκπρόσωπος τύπου του κόμματος

Ο ένας φεύγει και ο άλλος έρχεται. Ο λόγος για τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος έχει δώσει την παραίτηση του στον Σωκράτη Φάμελλο εδώ και ένα μήνα και όπως λένε οι πληροφορίες αναμένεται να γίνει αποδεκτή τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Την θέση του Γιώργου Καραμέρου στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναλάβει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Γρηγόρης Θεοδωράκης, ο οποίος θεωρείται ένα ιδιαίτερα ικανό στέλεχος, καθώς έχει εμπειρία και από κυβερνητικά καθήκοντα.

Στην κυβέρνηση Τσίπρα ο ίδιος ήταν στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε την θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331