Πολιτική

Σύσκεψη στο Μαξίμου για το προσφυγικό στη Χίο

Για την ερχόμενη Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 στις 10.30 το πρωί, καθορίσθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα στη Χίο.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι βουλευτές Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς. Ας σημειωθεί ότι η σύσκεψη είχε προσδιορισθεί να γίνει την προηγούμενη Δευτέρα και αναβλήθηκε εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καράογλου για τους νεκρούς μάρτυρες της εξεταστικής του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέθαναν από το άγχος τους»
Στη λίστα μαρτύρων που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται και το όνομα του πρώτου πρόεδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Βαγγέλη Σεφεριάδη, ο οποίος υπηρέτησε από το 1999 έως το 2002, αλλά έχει φύγει από τη ζωή το 2016
Ο Θόδωρος Καράογλου 2