Πολιτική

Τα δύο νέα πρόσωπα που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με δύο νέα πρόσωπα οχυρώνει τη Νέα Δημοκρατία ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συστήνεται Γραμματεία Προγράμματος του Κόμματος και ορίζεται Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεώργιος Στεργίου.

Με άλλη απόφασή του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ορίζει Διευθυντή Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, τον κ. Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Ποιός είναι ο Ζήσης Ιωακείμοβιτς

Γεννήθηκε το 1965. Φοίτησε στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 1995 έως και σήμερα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, έχοντας λάβει διάφορες θέσεις ευθύνης. Είναι μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Ποιός είναι ο Γεώργιος Στεργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει παρακολουθήσει το ΜΒΑ του Πανεπιστημίου του Leicester.

Από το 1994, που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, εργάσθηκε σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρίες (Shell,Mobil,Toyota,Unimac). Διετέλεσε μη εκτελεστικό μέλος διοικητικών συμβουλίων εταιριών της αγοράς ενέργειας και των μεταφορών.

Έχει θητεύσει ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Καταναλωτή, καθώς και ως Ειδικός Γραμματέας Εποπτείας Αγοράς, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 83
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11