Πολιτική

Τα κρυφά όπλα του Αδωνι και του Τζιτζικώστα και η απίστευτη ιδέα για να ξεχρεώσει η ΝΔ

Αδωνις και Τζιτζικώστας υπερτερούν έναντι των αντιπάλων τους Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη στην κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία και μην κοιτάτε αυτά που λένε τα γκάλοπ και άλλες έρευνες ή εκτιμήσεις. Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι επιστρατεύουν κρυφά όπλα πυρηνικής ισχύος που ακυρώνουν κάθε πρόβλεψη και λογική σκέψη (προπαντός την τελευταία).

Όταν ο Αδωνις έχει στο πλευρό του τον Αλέφαντο και ο Τζιτζικώστα τον Ζουράρη ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Το προβάδισμα είναι αντικειμενικό και μη επιδεχόμενο αμφισβήτηση, καθότι οι δύο άνδρες είναι διαχρονικές αξίες που με το κύρος τους γέρνουν την πλάστιγγα αποφασιστικά.

Αφήστε που ο μεν Αδωνις μπορεί χάρη στον κυρ Νίκο να κινητοποιήσει τους ποδοσφαιρόφιλους να τον ψηφίσουν, ενώ ο Τζιτζικώστα ακόμα καλύτερα το έχει δίπορτο, αφού ο Ζουράρις μπορεί να του φέρει ψήφους από τους ΑΝΕΛ και την αριστερά.

Και για να μην αγωνιούμε ποιος τελικά θα επικρατήσει, δεν μένει παρά να οργανώσουν τα κανάλια ένα διακαναλικό ντιμπέιτ ανάμεσα σε Αλέφαντο και Ζουράρι με ταυτόχρονο ποντάρισμα σε όλα τα στοιχηματικά μαγαζιά ώστε να βγουν και τα έξοδα των εκλογών της πτωχευμένης ΝΔ (α, κι΄ εδώ που τα λέμε μου ήρθε μία φανταστική, μία απίστευτη ιδέα σαν αυτές που μόνο ο Κάλχας κατεβάζει. Αν στη ΝΔ θέλουν να ξεχρεώσουν γιατί αντί να κάνουν εκλογές δεν βγάζουν τον τίτλο στο σφυρί, πριν τους τον πάρουν οι τράπεζες όπως έκαναν με τίτλους εφημερίδων, και όποιος δώσει τα περισσότερα να γίνει και πρόεδρος).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν μπορεί το ρωσικό φυσικό αέριο να μπαίνει στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα, την Τουρκία
«Η Ελλάδα είναι πάροχος ενέργειας και ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τις ενεργειακές υποδομές χωρίς γεωπολιτικές εντάσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ζάππειο
133
Πιερρακάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Η επίδρασή του θα διαρκέσει πολύ πέρα από τη λήξη του – Έρχονται νέα μέτρα για το Στεγαστικό
«Η διαβούλευση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ. Όπως συμβαίνει πλέον σε όλη την Ευρώπη, ο ρόλος του ταχυδρόμου ενισχύεται ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα»
Κυριάκος Πιερρακάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Κάγια Κάλας στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ΕΕ επιδιώκει να ενισχύσει τον στρατηγικό της ρόλο απέναντι στις περιφερειακές κρίσεις
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κατάσταση στη Γάζα, τη σταθερότητα στη Μεσόγειο και το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κάγια Κάλλας