Πολιτική

Τελεσίγραφο Λεβέντη σε Καρρά: Αν δεν παραδώσεις την έδρα για μένα πέθανες

Εξοργισμένος με την στάση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Γιώργου Καρρά εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΑΝΤ1 έδωσε τρείς μέρες προσθεσμία στον βουλευτή να παραδώσει την έδρα στο κόμμα.

«Ο Καρράς έπρεπε να αφήσει την έδρα του, έχει διορία τρεις ημέρες. Εάν εντός τριημέρου δεν παραδώσει την έδρα, για μένα πέθανε. Δέχθηκα μαχαιριά πισώπλατη από κάποιον που εμπιστεύτηκα», είπε ο κ. Λεβέντης.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στο κόμμα. Ο κ. Καρράς έκανε λαθροχειρία. Γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει ότι αυτός με ανέδειξε».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης είπε ότι ο κ. Καρράς θα ακολουθήσει την ίδια πορεία με τον Γιάννη Καλλιάνο, δηλαδή θα πάει στη ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 32