Πολιτική

Τελεσίγραφο Λεβέντη σε Καρρά: Αν δεν παραδώσεις την έδρα για μένα πέθανες

Εξοργισμένος με την στάση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Γιώργου Καρρά εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΑΝΤ1 έδωσε τρείς μέρες προσθεσμία στον βουλευτή να παραδώσει την έδρα στο κόμμα.

«Ο Καρράς έπρεπε να αφήσει την έδρα του, έχει διορία τρεις ημέρες. Εάν εντός τριημέρου δεν παραδώσει την έδρα, για μένα πέθανε. Δέχθηκα μαχαιριά πισώπλατη από κάποιον που εμπιστεύτηκα», είπε ο κ. Λεβέντης.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στο κόμμα. Ο κ. Καρράς έκανε λαθροχειρία. Γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει ότι αυτός με ανέδειξε».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης είπε ότι ο κ. Καρράς θα ακολουθήσει την ίδια πορεία με τον Γιάννη Καλλιάνο, δηλαδή θα πάει στη ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καρμανλής: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, να τους ακούμε και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους»
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση της ΣΕΚΕ και της αστικής μη κερδοσκοπική εταιρίας «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο δημοτικό θέατρο Ξάνθης για τον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα μπλόκα τις τελευταίες ώρες
Κώστας Καραμανλής
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 36
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ