Πολιτική

Τέμπη – Βουλή: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η τραγωδία

Η τραγωδία στα Τέμπη θα απασχολήσει τις επόμενες μέρες και την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα κατά την σημερινή (7.3.2023) διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Η Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα θέσει επί τάπητος το θέμα της τραγωδίας στα Τέμπη, ενώ θα κληθούν σε ακρόαση και φορείς που εμπλέκονται με την κατάσταση των σιδηροδρόμων και την ασφάλειά τους (αναλόγως και με τις προτάσεις που θα γίνουν από τα κόμματα).

Το θέμα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, πάντως, ενδέχεται να τεθεί και σε άλλες συναρμόδιες με τα θέματα του ΟΣΕ, Επιτροπές της Βουλής.

Από την συνεδρίαση της ΔτΠ σήμερα αυτό που διαφάνηκε ήταν η κοινή βούληση – και της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας – το θέμα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη να απασχολήσει τις Επιτροπές της Βουλής.

Σχετικά με το νομοθετικό έργο της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΔτΠ, ο προγραμματισμός που έγινε, έχει ορίζοντα, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, έως και τις 16 Μαρτίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 9
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
Καρανίκας για Επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: Ακραία θλίψη – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί
Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτικά στελέχη από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το ραδιούργο του γραφείο που τον οδηγεί από ήττα σε ήττα τα τελευταία χρόνια και όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις
Νίκος Καρανίκας 13