Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: Επενδύουμε στο να διατηρούμε τους πολίτες υγιείς

Στα προγράμματα πρόληψης που ήδη «τρέχουν» ή θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Διενεργούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανωμένα προγράμματα πρόληψης για όλο τον πληθυσμό. Επενδύουμε στην πρόληψη, επενδύουμε στο να διατηρούμε τους πολίτες υγιείς», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο πρώην υπουργός Υγείας ανέβασε και μια φωτογραφία με τα προγράμματα πρόληψης που έχουν δρομολογηθεί από το υπουργείο Υγείας, επί των ημερών του.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης