Πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη: Θέλουν συνέδριο στον ΣΥΡΙΖΑ με face control και QR Code

Χείμαρρος ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενή συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega για τον νέο «όχι» της Πολιτικής Γραμματείας στην υποψηφιότητα Κασσελάκη.

Η Θεοδώρα Τζάκρη αναφέρθηκε εκτενώς στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και στον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας πως: «Μας είπαν ότι θα γίνει στο Gazi live και με φυσική παρουσία και με zoom. Δεν έχει ξαναγίνει συνέδριο κόμματος με zoom. Θα έχουμε μια επανάληψη της “μυστικοφανερής” ψηφοφορίας της μομφής, όπου κάποιοι ψηφίζουν σε κάλπη και κάποιοι με zoom. Θα έχουμε το ίδιο φαινόμενο και εδώ. Έτσι λένε, θα ψηφίζουν στο zoom.

Αυτά θα μας τα απαντήσουν λένε. Πρέπει να φροντίσουν πώς θα γίνει η ταυτοποίηση ταυτότητας. Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι ένα συνέδριο με μικρή παρουσία, με αυστηρό face control και QR Code, δεν θέλουν να έχει κλίμα συνεδρίου. Η Νέα Αριστερά του 2,4% θα πάει στο ΣΕΦ κ εμείς σε μπουζούκια. Θα γίνει συνέδριο σε καλτ ατμόσφαιρα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πρώτη φορά βλέπω κόμμα να κάνει συνέδριο και να μην δίνει ούτε το αντίτιμο του ΚΤΕΛ. Το συνέδριο είναι χώρος ζωντανής διαβούλευσης. Η χθεσινή απόφαση της ΚΕ επιβεβαίωσε ότι το σενάριο δεν τραβάει και το σίριαλ του αποκλεισμού του Κασσελάκη τελειώνει. Ήρθε η ώρα, η βάση να γράψει το δικό της σενάριο».

 

«Η ΠΓ αντιποιείται τις αρμοδιότητες άλλου οργάνου που είναι η ΚΕ. Κάποιοι βλέπουν ότι ο Κασσελάκης θα κερδίσει και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον αποκλείσουν. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ. Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος τελικά» κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης για τη νίκη Ερχιουρμάν στα Κατεχόμενα: Ανοίγει νέο κεφάλαιο ελπίδας για την επανένωση της Κύπρου
«Η επανένωση θα εγγυάται την ειρήνη και ευημερία Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια» υπογραμμίζει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης
Μάξιμος Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου αρχιεπισκόπου Σινά: Νέα ελπιδοφόρα εποχή για την ιστορική μονή της Αγίας Αικατερίνης
«Προσδοκούμε, με τη χάρη του Θεού, οι πληγές που άνοιξαν στο πρόσφατο παρελθόν να ιαθούν σύντομα, και η Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Θεοβάδιστο Όρος να συνεχίσει να ακτινοβολεί»
Ο γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος με τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Συμεών / πηγή φωτογραφίας Βουλή των Ελλήνων
Γιώργος Μυλωνάκης: «Είναι αθλιότητες, η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες», η απάντησή του σε δημοσίευμα εφημερίδας
«Μέσα σε ένα μήνα έχω την τιμή να ασχολείται μαζί μου τουλάχιστον σε τρία πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του και δεκάδες άρθρα των ιστοσελίδων του», ανέφερε
Ο Γιώργος Μυλωνάκης
Αυστηρή απάντηση Γεραπετρίτη σε Φιντάν για πρόγραμμα SAFE: Όποιος ενοχλείται οφείλει να το αποδεχθεί - Υποδείξεις και μομφές δεν είναι αποδεκτές
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα SAFE λέγοντας πως «οι αποφάσεις που επηρεάζουν την ασφάλεια της Ευρώπης δεν πρέπει να εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο μιας χώρας, αλλά να προάγουν τη συνολική ασφάλεια»
Ο Χακάν Φιντάν και ο Γιώργος Γεραπετρίτης 8