Πολιτική

Θεοδωράκης για ομιλία Τσίπρα: Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται

"Αντί να απολογηθεί για τα ακροδεξιά και διεφθαρμένα (από τις εποχές του Άκη) εξαπτέρυγά του που αλωνίζουν στο κράτος, καταγγέλλει το Ποτάμι ότι είναι μεταρρυθμιστικό εξαπτέρυγο της ΝΔ.", αναφέρει σε δήλωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο γήπεδο του τάε κβον ντο.

“Αντί να απολογηθεί για το κομματικό κράτος που στήνει με συγγενείς και άεργους της Κουμουνδούρου, αντιστρέφει την πραγματικότητα λέγοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μειώθηκαν οι μετακλητοί υπάλληλοι (όταν και από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών προκύπτει ότι διπλασιάστηκαν)”, αναφέρει στη δήλωσή του το Ποτάμι.

Ολόκληρη η δήλωση του Ποταμιού:

“Πολλά ευτράπελα είπε και απόψε ο κ.Τσίπρας στη φιέστα για τον ένα χρόνο της καταστροφικής πολιτικής του. Αντί να απολογηθεί για το κομματικό κράτος που στήνει με συγγενείς και άεργους της Κουμουνδούρου, αντιστρέφει την πραγματικότητα λέγοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μειώθηκαν οι μετακλητοί υπάλληλοι (όταν και από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών προκύπτει ότι διπλασιάστηκαν). Και αντί να απολογηθεί για τα ακροδεξιά και διεφθαρμένα (από τις εποχές του Άκη) εξαπτέρυγά του που αλωνίζουν στο κράτος, καταγγέλλει το Ποτάμι ότι είναι μεταρρυθμιστικό εξαπτέρυγο της ΝΔ. Το Ποτάμι είναι η προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη της χώρας – ο φόβος και ο τρόμος των λαϊκιστών όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς επιθέσεις του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά έχει περάσει ο καιρός που ο κ.Τσίπρας μπορούσε να λέει τα ψέματά του στις πλατείες και τους δρόμους. Τώρα μιλά σε αμπαρωμένα στάδια με διπλές σειρές σεκιούριτι και πολλαπλά φέις κοντρόλ γιατί οι εξαπατημένοι είναι πολλοί. Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”. 
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
44
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μαχμούντ Αμπάς – Ανησυχία για τη Γάζα και στήριξη στην Παλαιστινιακή Αρχή από την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς 2