Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Η Τουρκία έχει οργανωμένο σχέδιο – Πάνω από 1.500 προσπάθησαν να περάσουν σε μια μέρα τον Έβρο

Τη νέα υβριδική απειλή εκ μέρους της Τουρκίας στην Ελλάδα περιέγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος βρέθηκε χθες πάλι στον Έβρο

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για ένα οργανωμένο σχέδιο προώθησης μεταναστών στα ελληνικά σύνορα από την πλευρά της Τουρκίας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, χθες (Τετάρτη 21/09/2022) περίπου 1.500 άτομα επιχείρησαν να περάσουν στη χώρα μας από τα σύνορα στον Έβρο και επέστρεψαν πίσω όταν διαπίστωσαν την ισχυρή παρουσία μέτρων αποτροπής.

«Θέλω να είναι ξεκάθαρο, ότι οργανωμένο σχέδιο από την πλευρά της Τουρκία είναι προφανές ότι υπάρχει, σε πλείστες όσες περιπτώσεις τους φέρνουν οχήματα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής. Δεν το λες ούτε αυθόρμητο, ούτε ανοργάνωτο αυτό», σημείωσε ακόμα.

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την κατάσταση για να μην έχουμε επανάληψη του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου του 2020.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Συρεγγέλα για τη σεξιστική επίθεση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχω σκίσει πολλές φορές το καλσόν»
«Η κυρία Κωνσταντοπούλου στα λόγια παρουσιάζεται ως υπέρμαχος των γυναικών και στην πράξη ακυρώνεται με αλγεινές συμπεριφορές», προσθέτει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Μαρία Συρεγγέλα
Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια και από τον Κωνσταντίνο Τασούλα για την εκλογή του στην προεδρία του Eurogroup
«Πρόκειται για μια επιτυχία που αποτελεί αναγνώριση του κύρους της χώρας μας, καθώς και της αποτελεσματικότητας της οικονομικής πολιτικής» αναφέρει ο ΠτΔ
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα με τον Κυριάκο Πιερρακάκη