Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη και την κρίση των Ελλήνων

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη και την κρίση των Ελλήνων», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον τέως πρωθυπουργό ότι «δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη συγγνώμης για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής του, με το οποίο οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό και για τα τέσσερα χρόνια υπερφορολόγησης, παρεμβάσεων στους θεσμούς και διάλυσης του κράτους».

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, είπε ότι είναι «μεγάλο σκάνδαλο η μεθόδευση της υπόθεσης» και τόνισε την ανάγκη να έλθει «όλη η αλήθεια στο φως» και να γίνει γνωστό «ποιος μεθόδευσε και τι».

Για τον εκλογικό νόμο, ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τον κ. Τσίπρα να εγκαταλείψει την εμμονή του στην απλή αναλογική για να αποφύγει η χώρα «την ταλαιπωρία των διπλών εκλογών», λόγω του συγκεκριμένου εκλογικού συστήματος.

Τέλος, επανέλαβε ότι εντός του Οκτωβρίου θα είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου που θα διευκολύνει του Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στον τόπο που κατοικούν, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»