Πολιτική

Θεόδωρος Κατσανέβας: Τραγική σύμπτωση – Πέθανε ακριβώς ένα χρόνο μετά τον Κρεμαστινό

Από μια τραγική σύμπτωση συνοδεύτηκε η είδηση του θανάτου του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κατσανέβα που άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Σάββατο εξαιτίας του κορονοϊού.

Ακριβώς έναν χρόνο πριν στις 8 Μαΐου του 2020 έχανε την μάχη με τον κορονοϊό και ο πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και καθηγητής Καρδιολογίας Δημήτρης Κρεμαστινός.

Αμφότεροι πάλεψαν με τον φονικό ιό για μέρες σε νοσοκομεία, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας νοσηλεύονταν αρχικά στο Σισμανόγλειο με κορονοϊό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Click4more: Πέθανε ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Ο πρώην υπουργός Υγείας Δημήτρης Κρεμαστινός είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, αρχικά στο ΝΙΜΙΤΣ και στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ.

Αμφότεροι μάλιστα είχαν και στενή σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν ο προσωπικός γιατρός του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Θεόδωρος Κατσανέβας ήταν παντρεμένος για χρόνια με την Σοφία Παπανδρέου, κόρη του Ανδρέα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 5
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 2
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1