Πολιτική

Τι έγινε όταν ο Σαμαράς έμαθε για το βίντεο Μπαλτάκου

Το σοκ που προκάλεσε στην κυβέρνηση η διαρροή του βίντεο με πρωταγωνιστές τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη φαίνεται στην περιγραφή των στιγμών της ενημέρωσης του ίδιου του Πρωθυπουργού από συνεργάτη του.

Όπως γράφει στη στη στήλη του στα Νέα ο Γιώργος Παπαχρήστος κάτωχρος ο Πρωθυπουργός μόλις ενημερώθηκε για το θέμα ζήτησε συγνώμη και έσπευσε να αποχωρήσει από μια σύσκεψη με συνεργάτες του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη στήλη: «Ενας βουλευτής της Β’ Αθηνών μου διηγήθηκε την εικόνα του Σαμαρά όταν έμαθε τα καθέκαστα. Προήδρευε της σύσκεψης των βουλευτών για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Κουμουτσάκου στην περιφέρεια Αττικής. Χτύπησε το τηλέφωνό του. Είδε ποιος ήταν και απέρριψε την κλήση. Το τηλέφωνο ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά, σηκώθηκε και βγήκε από την αίθουσα. Οταν ξαναγύρισε “ήταν κάτωχρος. Ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε ύστερα από λίγο. Εγώ νόμισα ότι ή αεροπλάνο έπεσε ή τρένο εκτροχιάστηκε” μου ανέφερε ο βουλευτής. Ποιος ήταν όμως στο τηλέφωνο; Αρχικά κυκλοφόρησε ότι ήταν ο “πιστός” Δ. Σταμάτης αλλά από το Μέγαρο Μαξίμου με ενημέρωσαν χθες το βράδυ ότι ο πρόεδρος ενημερώθηκε από τη Βουλή, από συνεργάτη του γραφείου Τύπου που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση».

Διαβάστε επίσης:
Ποιος Μπαλτάκος; Η χώρα βγαίνει στις αγορές! – Αλλαγή ατζέντας επιχειρεί το Μαξίμου

Ομολογία Μπαλτάκου: Έβλεπα όλη την Χρυσή Αυγή – Υπάρχουν και άλλες συνομιλίες -Προαναγγέλει και άλλα βίντεο

Οι αποκαλύψεις για τον Μπαλτάκο επιταχύνουν την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές – Συνάντηση αύριο Σαμαρά-Βενιζέλου

Καταγγελίες Παναγούλη: Μπαλτάκος, Δένδιας, Βορίδης και Γεωργιάδης η ακροδεξιά ομάδα

Άγριος καυγάς στη Βουλή για τον Μπαλτάκο – Μιχελάκης: “Πάτε χέρι – χέρι με την Χρυσή Αυγή” – Λαφαζάνης: “Ορχήστρα της κυβέρνησης ήταν ο Μπαλτάκος”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυγενάκης απορρίπτει τη θέση προέδρου σε νέο αναπτυξιακό φορέα και κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
«Στην πολυετή πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να πορεύομαι με πίστη στη θεσμικότητα με επιμονή στη διαφάνεια και στην έμπρακτη στήριξη πρωτοβουλιών ανάπτυξης» αναφέρει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ
Λευτέρης Αυγενάκης
Στα «κάγκελα» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση Αυγενάκη σε αγροτικό φορέα στην Κρήτη: «Θεσμικός κατήφορος», «Αυτή είναι η "αριστεία" της ΝΔ»
Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου συνδέουν ευθέως την επιλογή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Λευτέρης Αυγενάκης
Ξεκίνησαν οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου του ΚΚΕ: «Σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της Ιστορίας, για τον σοσιαλισμό»
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ μίλησε για ανάγκη ιδεολογικής αντεπίθεσης, για ενίσχυση της συνδικαλιστικής δράσης και για «επικίνδυνο γεωπολιτικό τοπίο»
Δημήτρης Κουτσούμπας
5