Πολιτική

Τι είπε ο Παπανδρεου στην Τουρκία για Κύπρο, Συρία και φυσικό αέριο

Η HURRIYET αναφέρεται στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα εστιάζει σε 3 αποσπάσματα από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου :

Το πρώτο απόσπασμα αφορά το προσφυγικό : «Μία συνέπεια που δεν αναμέναμε από την κρίση, ήταν αυτός ο πληθωρικός αριθμός προσφύγων. Στο μέλλον, το προσφυγικό θα δούμε να παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Θέλοντας και μη, η Ευρώπη είναι μία από τις κύριες περιοχές άφιξης των προσφύγων. Όσους τοίχους και τείχη και αν ορθώσουμε, οι πρόσφυγες, στην απόγνωσή τους για ασφάλεια, θα βρουν τρόπο να μπουν στην Ευρώπη. Αυτοί που θα έρθουν δε θα είναι μόνο Σύροι.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε τον Καραναστάση με άγρια επίθεση στον Λαζαρίδη: «Γυμνοσάλιαγκα, λέσι, υποκείμενο»
«Γνωρίζει καλά πώς τον έγλειφε και με έγλειφε από την πρώτη στιγμή. Έλεγε "Διαμαντή τιμάς την επιτροπή", "Διαμαντή σε παρακαλώ", "Διαμαντή σε τιμώ", υπάρχουν και μηνύματα»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 19
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
29
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος