Πολιτική

Τηλεφώνημα έκπληξη Τσαβούσογλου σε Δένδια: Πήρε να μάθει αν είναι καλά

Ένα τηλεφώνημα μάλλον… έκπληξη δέχτηκε την Πέμπτη (12.11.2020) ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Ένα τηλεφώνημα από τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Νίκος Δένδιας είναι σε προληπτική καραντίνα από χθες καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον κάλεσε για να μάθει νέα για την υγεία του.  

«Ο κ. Δένδιας δέχθηκε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου, τον οποίο ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του για την υγεία του και τον διαβεβαίωσε ότι παραμένει καλά και βρίσκεται σε καραντίνα για καθαρά προληπτικούς λόγους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Οι δύο κυβερνήσεις είναι απολύτως προσηλωμένες στην υλοποίηση του έργου
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκαν στο περιθώριο της...
Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Οι δύο κυβερνήσεις είναι απολύτως προσηλωμένες στην υλοποίηση του έργου
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις