Πολιτική

Τηλεφωνήθηκαν Τσίπρας-Αναστασιάδης για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Κύπριος Πρόεδρος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη χθεσινή διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές στην Αθήνα, ως πιθανότερη ημερομηνία για την διμερή συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν αναφέρεται η Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, η οποία θα διεξαχθεί σε “ουδέτερο” έδαφος, μιας τρίτης χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 32