Πολιτική

Τηλεοπτικές άδειες: Η απάντηση της επιτροπής στις εταιρείες για την αρτιότητα του διαγωνισμού

Επιστολή στους εννέα εκπροσώπους των εταιρειών που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια έστειλε το βράδυ της Παρασκευής η πενταμελής επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αρτιότητα και την ασφάλεια του ηλεκτρονικού συστήματος που θα χρησιμοποιηθεί στην ηλεκτρονική δημοπρασία της Τρίτης.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, με την οποία η επιτροπή απαντά στις αιτιάσεις των καναλιών, το ηλεκτρονικό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στην δημοπρασία, παραλήφθηκε από την αρμόδια επιτροπή στις 25 Αυγούστου, δηλαδή την ίδια ημέρα που έγινε και η παρουσίασή του στους υποψηφίους. Και κατόπιν ελέγχου του ηλεκτρονικού συστήματος που έγινε, διαπιστώθηκε οτι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική προκήρυξη.

Ταυτόχρονα η επιτροπή διευκρινίζει οτι η πιστοποίηση του συστήματος αφορά την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας καθώς και ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα χρησιμοποιηθεί η δομημένη καλωδίωση του κτιρίου της ΓΓΕΕ., ενώ το κλειστό δίκτυο για την υποβολή προσφορών υλοποιείται με ευθύνη της. Στο σύστημα θα έχουν πρόσβαση η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, τα μέλη της ομάδας υποστήριξης και οι τεχνικοί της αναδόχου εταιρείας οι οποίοι θα βρίσκονται στην κεντρική αίθουσα της δημοπρασίας. Ο κεντρικός εξυπηρετητής του συστήματος θα είναι κλειδωμένος σε ειδικό χώρο, ενώ το computer room του κτιρίου θα είναι σφραγισμένο.

Με πληροφορίες από skai.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας