Πολιτική

Τηλεοπτικές άδειες: Κατέθεσαν όλοι το παράβολο των 3 εκατ. ευρώ – Τι συνέβη με τον Καλογρίτσα

Πλέον όλοι οι εννέα υποψήφιοι κατέθεσαν τις εγγυητικές τους επιστολές, αφού πλήρωσαν ο καθένας το παράβολο των τριών εκατομμυρίων ευρώ, που ήταν βασική προϋπόθεση για να έχουν δικαίωμα στην δημοπρασία που θα διεξαχθεί την Τρίτη για τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

Ωστόσο, οι 8 από τους 9 υποψήφιους εγείρουν ενστάσεις αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Καλογρίτσα, υποστηρίζοντας πως κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή εκπρόθεσμα και όχι στον προβλεπόμενο χρόνο. Ισχυρίζονται συγκεκριμένα πως ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε την εγγυητική επιστολή των τριών εκατομμυριών ευρώ μετά τις 15:00 και άρα είναι εκπρόθεσμος.

Ωστόσο, η πλευρά Καλογρίτσα αναφέρει πως για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής δεν υπάρχει καμία προθεσμία, σημειώνοντας πως στην προκήρυξη του διαγωνισμού αναφέρεται πως το ποσό θα πρέπει να κατατεθεί μία ημέρα πριν από τη δημοπρασία, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένη ώρα.

Το σίγουρο είναι πως και οι 9 υποψήφιοι έχουν καταθέσει τις εγγυητικές τους επιστολής με τελευταίο τον κ. Καλογρίτσα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έγινε στις 15:10, ενώ διαμαρτύρεται πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία όσον αφορά στην ώρα, παρά τους ισχυρισμούς των νομικών συμβούλων των άλλων υποψηφίων.

Πάντως, όλοι οι υποψήφιοι θα είναι έκλειστοι για ώρες θα είναι στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία της δημοπρασίας και δεν θα έχουν καμία επαφή με τον… έξω κόσμο, ενώ θα υπάρχει τηλέφωνο στο οποίο θα μπορούν να αφήσουν μήνυμα, αν παραστεί ανάγκη.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα έχουν στη διάθεσή τους διάφορα σάντουιτς, σαλάτες, γλυκά, γιαούρτια, παγωτά, νερά, αναψυκτικά, χυμοί, ισοτονικά, γάλα, καφές με κουλούρια, κρουασάν, κέικ, μπισκότα και τσουρέκια, ενώ έχουν επιλέξει τα φαγητά τους από το μενού που περιέχει:

Για μεσημεριανό: Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια ή Κοτόπουλο με ρύζι και λευκή σάλτσα λαχανικών ή Μπιφτέκι κοτόπουλο με λαχανικά ή Μπιφτέκι ανάμεικτο μοσχάρι 80% και χοιρινό 20% με πατάτες φούρνου ή Μοσχαράκι νουα με ρύζι και πατάτες φούρνου ή Ταλιατέλες με κιμά ή Μελιτζάνες γεμιστές με κιμά και κρέμα ή Μπριάμ λαχανικών φούρνου.

Για βραδινό: Ρολό χοιρινό γεμιστό με τυριά και πιπεριές ή Ρολό χοιρινό με πατάτες φούρνου και ρύζι ή Κοτόπουλο με πατάτες ή Μουσακά ή Παστίτσιο ή Κινέζικο πιάτο γλυκόξινο κοτόπουλο με νούντλς ή Τομάτες γεμιστές με ρύζι!

Αν μάλιστα κάποιος θελήσει να ξεκουραστεί θα υπάρχουν ράντζα, τα οποία όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία θυμίζουν… στρατώνες και είναι σίγουρο ότι αρκετοί… καναλάρχες θα δυσκολευτούν να βολευτούν. Βέβαια είναι σίγουρο ότι ουδείς από τους συμμετέχοντες δεν θα περάσει μία ξεκούραστη μέρα, αλλά ακόμα κι αν θελήσει να ξεκουραστεί θα είναι αρκετά άβολα…!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΑΣΟΚ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι εκλέχθηκαν
Θεαματική είναι η πρωτιά του Συντονιστή της Ομάδας Προγράμματος, Λευτέρη Καρχιμάκη αλλά και ο τερματισμός του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα στη δεύτερη θέση
Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Πρωτοφανής επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Σεβαστίδη: «Είστε ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης»
«Η επιλογή σας να στοχοποιείτε τους συνηγόρους των οικογενειών θυμάτων και εμένα προσωπικά ως συνήγορο που ενοχλεί, δεν είναι δικαστική, αλλά βαθιά καθεστωτική και βρόμικη», αναφέρει η Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου 29
Πρωτιά για τον «προεδρικό» Λευτέρη Καρχιμάκη - Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για τη νέα Κεντρική Επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ
Η προεδρική πλευρά εξασφαλίζει ως φαίνεται εκ νέου τη μερίδα του λέοντος στην Κεντρική Επιτροπή, εκλέγοντας γύρω στα 160 μέλη και ποσοστό γύρω στο 60%
Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 29 Μαρτίου 2026. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)