Πολιτική

Την ένταξη και της Ελλάδας στη συμφωνία για την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ζητά η ΔΗΜΑΡ

Την ένταξη και της Ελλάδας στη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής για την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ζητά η Δημοκρατική Αριστερά ενόψει της άφιξης της τρόικας στην Αθηνα.

Επισημαίνει ότι η κυβέρνηση εθνικής ευθύνης προσέρχεται στις συναντήσεις με την τρόικα εξοπλισμένη με το προγραμματικό πλαίσιο το οποίο διαμόρφωσαν ομόφωνα οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί.

«Το πλαίσιο αυτό περιλαμβάνει τα σημεία αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, μέτρα πολιτικής για την προστασία των εισοδημάτων των εργαζομένων και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων», αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ και επισημαίνει πως αυτή την ώρα είναι κρίσιμο να αποκατασταθεί και να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας από τους εταίρους και τους δανειστές, ενόσω διαρκεί η διαδικασία αποτύπωσης του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα και, εν συνεχεία, στη διάρκεια της αναδιαπραγμάτευσης σε πολιτικό επίπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Να λάμψει επιτέλους η αλήθεια – Να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών την επομένη του δημοψηφίσματος
Ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Αναμένω ότι θα πράξετε το δημοκρατικό και θεσμικό σας χρέος απέναντι στην αλήθεια»
Συμβούλιο αρχηγών 35
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης