Πολιτική

Την Τετάρτη η ακρόαση του Πανούση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Tην κατ’ αντιπαράσταση ακρόαση- εξέταση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση με τους υπουργούς Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στην Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας ζήτησε η ΝΔ. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι προφανές, ότι θα πρέπει να ακούσουμε την επόμενη ημέρα μετά την ακρόαση του Γιάννη Πανούση στην Επιτροπή και τους υπουργούς που εμπλέκονται ανέφερε και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στο ίδιος μήκος και οι βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Αϊβατίδης όπως είπε « συνυπογράφει» την πρόταση.
Επιφυλακτικοί να ακούσουμε πρώτα τι θα μας πεί ο κ. Γιάννης Πανούσης και μετά να δούμε ποιους άλλους θα πρέπει να ακροαστούμε δήλωσαν ο βουλευτής του ΚΚΕ Εμμανουήλ Συντυχάκης και ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.

Χριστοδουλοπούλου: Εδώ δεν είμαστε δικαστήριο

Η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι «δεν ξέρω εάν μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε από τους υπουργούς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για μια σειρά παραβάσεων τι θα μπορεί να μας πει ο κ. Γιάννης Πανούσης… » ενώ απέρριψε την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του με τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο λέγοντας πως «κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, εδώ δεν είμαστε δικαστήριο..»

Αυτό τελικά, που αποφασίστηκε ήταν να κληθεί την ερχόμενη Τετάρτη για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και «από εκεί και πέρα, σύμφωνα με όσα ακούσουμε βλέπουμε ποιους θα καλέσουμε…» Επιφυλακτική πάντως, έδειξε, η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου ακόμα και για την δυνατότητα ακρόασης του διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
«Χρέος μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά ένα σχολικό περιβάλλον που καλλιεργεί τον σεβασμό, την αποδοχή και την ουσιαστική στήριξη των παιδιών» γράφει η υπουργός Παιδείας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
Μισθολογική διαφάνεια, νέοι κανόνες στις προσλήψεις και προκηρύξεις ανεξαρτήτως φύλου – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
Ο υποψήφιος θα γνωρίζει πριν από τη συνέντευξη το ύψος ή το εύρος του μισθού, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ζητούν στοιχεία για τη μισθολογική δομή της επιχείρησης
Εργαζόμενοι, συνέντευξη
Πυρά Πιερρακάκη σε Ανδρουλάκη: «Πλειοδοτείτε με τον Τσίπρα στην τοξικότητα για τη δεύτερη θέση»
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με φόντο τη ΔΕΗ, τον ΦΠΑ και την οικονομία – «Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο πολιτικό ανταγωνισμό για τόσο μικρό έπαθλο», είπε ο υπουργός Οικονομικών
Ανδρουλάκης και Πιερρακάκης