Πολιτική

Το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει δημοσίευμα για πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο

Το δημοσίευμα έκανε λόγο για "μήνυμα του πρωθυπουργού" σε συνεργάτες του πως ή περνάει η συμφωνία των Πρεσπών ή πάει σε εκλογές.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού ανέφεραν πως τα «δημοσιεύματα που φέρουν τον Πρωθυπουργό να συνομιλεί με συνεργάτες του και να είναι έτοιμος για εκλογές το Μάρτη, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Την σχετική είδηση είχε γράψει το News 24/7 αναφέροντας χαρακτηριστικά: «“Ή κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με 151 ψήφους ή εκλογές”. Αυτό δήλωσε ο Πρωθυπουργός σε συνεργάτες του».

Κατά το ίδιο δημοσίευμα μάλιστα, που επικαλείται σχετικές πληροφορίες, οι εταίροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ενημερωμένοι για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα.

Πάντα κατά το ίδιο δημοσίευμα «δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Μαξίμου με τον Π. Καμμένο να μην ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στελέχη που έως τις εκλογές θα έχουν παραιτηθεί από τους ΑΝΕΛ – και πολύ περισσότερο θα έχουν υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ή θα έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε ένα συνολικό πρόγραμμα που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών
«Από τη "Μαύρη Βίβλο" της εξαετούς διακυβέρνησης, θα πάμε στην πολιτική λύση που θα παρουσιάσουμε το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο παραδοσιακά από το βήμα της ΔΕΘ»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Ο Ανδρουλάκης για πρώτη φορά στη ΔΕΘ ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης – Η «λευκή βίβλος» των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σκοπεύει να παρουσιάσει τη «λευκή βίβλο» των προτάσεών του, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει μόνο κριτική αλλά έχει και συγκεκριμένες προτάσεις
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Η ΔΕΘ και το «στοίχημα» της ΝΔ για τη Βόρεια Ελλάδα
Με στόχο τη θετική υποδοχή των νέων μέτρων στήριξης, ύψους τουλάχιστον 1,5 δις ευρώ, και την αντιστροφή του κλίματος, η κυβέρνηση προσδοκά ότι η φετινή ΔΕΘ θα αποτελέσει τη βάση δημοσκοπικής εκκίνησης για τη ΝΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 10