Πολιτική

Το τελευταίο ανέκδοτο του Γερούν Ντάισελμπλουμ

Να γελάς ή να κλαις με τις μπαρούφες που αμολάει κατά καιρούς ο Ολλανδός χοιροτρόφος και πλαστογράφος τίτλων σπουδών, Γερούν Ντάισελμπλουμ ή αλλιώς τσιράκι του Σόιμπλε.

Τελευταίο κατόρθωμα η βαρυσήμαντη δήλωσή του για πλήρη θωράκιση της ευρωπαϊκής οικονομίας από τα οικονομικά σοκ, παρότι, όπως λέει χρειάζεται πολύς χρόνος ακόμα.

Επειδή τα λέει στα σοβαρά και όχι για καλαμπούρι ο Κάλχας θα του θυμίσει εκείνους τους αλήστου μνήμης αυτόματους σταθεροποιητές με τους οποίους ήταν θωρακισμένη η ευρωπαϊκή οικονομία από την αμερικανική κρίση του 2008.

Το πόσο καλή ήταν η θωράκιση την είδαμε μόλις η κρίση πέρασε τον Ατλαντικό. Οχι μόνο δεν άφησε τίποτα όρθιο αλλά κόντεψε να διαλύσει και την ίδια την ευρωζώνη. Ιδιαίτερα εμείς οι Ελληνες νοιώσαμε καλύτερα από όλους, πόσο γερή ήταν η ευρωπαϊκή θωράκιση.

Οπότε Γερούν μην κουράζεσαι. Σταμάτα γιατί θα πάθουμε αγκύλωση από την πολύ θωράκιση
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό: Δεν έχει έρεισμα, επιχειρεί να σφετεριστεί περιοχές ελληνικές δικαιοδοσίας
«Η Ελλάδα θα επιμείνει στην πολιτική αρχών που εφαρμόζει και καλεί την Τουρκία να μην προβάλλει μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς που ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι για εσωτερική χρήση και μόνο»
Χάρτης Τουρκίας 6