Πολιτική

Το τριπλό… χτύπημα της Ζωής στον Τσίπρα

Την προσεχή Τετάρτη θα κληθεί για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία πήρε θέση μέσω Twitter, αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης.
 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θυμήθηκε την περίοδο που ο κ. Πανούσης, ως υπουργός, είχε προκαλέσεις με κάποιες αποφάσεις του αρνητικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είχε πάντα τη στήριξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και αναρωτιέται αν ο τελευταίος κληθεί ως μάρτυρας, μαζί με τον Νίκο Βούτση, στη μήνυση που κατατέθηκε κατά του κ. Πανούση: “Μήνυση Υπουργών κατά πρ. Υπουργού Πανούση που κάλυπταν μέχρι παρεξηγήσεως οι @atsipras κ Βούτσης. Θα κληθούν οι τελευταίοι ως μάρτυρες;”.

Ακολούθησαν άλλα δύο tweets με σαφείς αιχμές προς το Μαξίμου: “Η Επ. Θεσμών κ Διαφάνειας θα ερευνήσει τι χρήση παρακολουθήσεων έγινε απ’ το Μέγαρο Μαξίμου; Θα καλέσει τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη; “ και “Για τις παρακολουθήσεις σε βάρος της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο θα κατατεθεί επίσης μηνυτήρια αναφορά; Ή αυτές είναι ανεκτές;” 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ελληνική Δικαιοσύνη «επιταχύνεται» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τον θόρυβο να επισκιάσει τις αλλαγές»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Δικαιοσύνης, ζητώντας νηφαλιότητα απέναντι στη συνωμοσιολογία και αναδεικνύοντας τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι ουσιαστικά η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας
«Για τον νέο δικαστικό χάρτη, πολλοί έλεγαν ότι αυτά στην Ελλάδα δε μπορούν να γίνουν. Αποδεικνύεται ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Φτάσαμε με τρόπο αθόρυβο, σε μια νέα πραγματικότητα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης