Πολιτική

Τουρκικά ΜΜΕ: Ελληνοτουρκική συνάντηση στις Βρυξέλλες για αναθέρμανση των σχέσεων

Τριμερή συνάντηση Ελλάδας – Τουρκίας – Γερμανίας πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ. 

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, στη συνάντηση μετείχαν, ο Ιμπραχίμ Καλίν, εκπρόσωπος της προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Γενς Πλότερ, Σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας, και η Άννα – Μαρία Μπούρα, Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της… αναθέρμανσης των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας και η επανέναρξη της επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικές πηγές για τη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ: Απορρίπτουμε κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες και ανυπόστατες συμφωνίες
«Καμία αντίδραση δεν πρόκειται να αποθαρρύνει την ελληνική κυβέρνηση από το να ασκεί, με υπευθυνότητα και έμπρακτα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας»
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 46
Ρηματική διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ αμφισβητεί τη γραμμή της Ελλάδας ακόμα και νότια Κρήτης
Το επίσημο έγγραφο της Τρίπολης δείχνει για πρώτη φορά τα όρια που θέτει η Λιβύη βάσει του παράνομου Τουρκολιβυκού Μνημονίου τα οποία εκτείνονται όχι μόνο δυτικά αλλά και νότια της Κρήτης
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 36
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
13